سوالات متداول
سوالات متداول
سوالات متداول در مورد ظروف پخت و پز نیوفلیم
سوالات متداول در مورد ظروف پخت و پز نیوفلیم
FAQ about Neoflam Cookware
- چطور از قابلمه ها و تابه های نیوفلیم خود مراقبت کنیم؟
1.به جای استفاده از ابزار آشپزخانه نوک تیز یا فلزی از ابزار چوبی یا سیلیکونی استفاده کرده تا روکش خراشیده نشود.
2.از پختن مواد غذایی اسیدی مانند گوجه فرنگی در قابلمه های نو اجتناب ورزید.
3.از قرار دادن قابلمه ها و تابه ها در داخل یکدیگر بدون محافظ خودداری کنید.
4. با ظرف ها مهربان باشیم به ترتیبی که با مواد شوینده ملایم و اسفنج نرم آنها را بشوییم.
5. به قابلمه شوک ندهیم مثلا" ظرف داغ را به یکباره زیر آب سرد نگیریم یا مواد غذایی یخ زده را به ناگاه داخل ظرف داغ نیندازیم.
6.بعد از هربار استفاده ظروف را با مواد شوینده ملایم شسته و خشک نماییم.از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی داخل قابلمه و تابه اجتناب کرده و به جای آن از ظروف نگهدارنده استفاده کنیم.
- آیا ظروف من از لحاظ بهداشتی و سلامتی مناسب هستند؟
بدنه ظروف نیوفلیم از بهترین نوع آلیاژ آلومینیوم استاندارد قابل استفاده برای ظروف پخت و پز با کد A413 ساخته شده است و روکش آن تیتانیوم 3 لایه مطابق با استاندارد بین المللی کیفیت و ایمنی غذایی است.
- ظروف من چند سال عمر می کنند؟
عمر مفید ظروف در یک استفاده منطقی و پیوسته یک سال می باشد بسته به تمیزی و نحوه استفاده، این زمان ممکن است تا 5 سال افزایش یابد ولی با مشاهده خط و خش زیاد و پوسته شدن روکش باید بلافاصله اقدام به تعویض آن نمود.
- آیا شستن ظروف نچسب با ماشین ظرفشویی کار درستی است؟
برای افزایش عمر مفید ظروف بهتر است آنها را با دست شسته تا هم تمیز تر شوند و هم مورد هجوم مواد شوینده قوی و املاح ماشین ظرفشویی که با فشار جت آب داغ را به ظرف می پاشند واقع نگردند.
از طرفی روکش داخل و خارج ظروف نیوفلیم نچسب بوده و به راحتی با اسفنج نرم و مواد شوینده ملایم شسته و تمیز می شوند.
- چرا قابلمه یا تابه خالی را بر روی شعله گاز رها نکنیم؟
هیچگاه در این حالت از آشپزخانه خارج نشوید چرا که باعث بیش از حد داغ شدن ظرف شده که در مرحله اول به روکش آسیب زده و باعث از بین رفتن خاصیت نچسبی یا کنده شدن آن می شود و بدتر از آن ممکن است باعث آتش سوزی گردد.
- آیا می توانم قابلمه یا تابه نیوفلیم خود را در فر بگذارم؟
بله، از آنجاکه روکش داخل و خارج ظروف نیوفلیم نچسب و مقاوم بوده و دسته های ظروف از جنس بدنه و فلزی می باشند می توانید بدون درپوش شیشه ای ظروف را برای پخت کیک یا موارد دیگر در فر بگذارید.
- چرا گاهی اوقات درپوش های شیشه ای قابلمه می ترکند؟
یک از خواص شیشه تاخیر در شکست آن می باشد.
به ترتیبی که خراش های ایجاد شده یا ترک های ریز پنهان یا قابل رویت در لحظه حادثه به شیشه لطمه ای نزده ولی به مرور زمان تنش حبس شده در داخل خود را به ناگاه آزاد کرده و می شکنند.
- مزیت ویژه درپوش های سیلیکونی چیست؟
سیلیکون ماده ای طبیعی بر پایه ماسه (سلیس) بوده که دارای انعطاف و تحمل دمایی بالا می باشد. وجود واشر سیلیکونی در اطراف شیشه درپوش خروج بخارات ایجاد شده در داخل ظرف را کنترل کرده و باعث بالا رفتن فشار و پخت بهتر و یکنواخت تر مواد غذایی می گردد.
به علاوه از شیشه در مقابل ضربه محافظت کرده و در هنگام پخت مانند درپوش های استیل صدای مزاحم ایجاد نمی کند.
رنگ های جذاب و زیبای سیلیکون آشپزخانه شاد تر و آشپزی دلچسب تری را برایتان فراهم می کند.