مشخصات و ویژگی های ظروف NEOFLAM

مشخصات و ویژگی های ظروف NEOFLAM

1994  تعداد بازدید  |  یکشنبه 26 خرداد ماه 1398

نه تنها مواد تشکیل دهنده ظرف باید که سالم و بهداشتی باشد بلکه اجزاء تشکیل دهنده آن نیز باید طوری طراحی و ساخته شده باشند که پختی بهینه را فراهم نمایند

همواره  در انتخاب مواد غذایی تازه و  سالم بسیار توجه داریم تا در نهایت غذایی مغذی و لذیذ تهیه کنیم در کنار مواد غذایی و هنر آشپزی انتخاب یک قابلمه یا تابه کارا عامل مهمی در رسیدن به این هدف خواهد بود. به این منظور نه تنها مواد تشکیل دهنده ظرف باید که سالم و بهداشتی باشد بلکه اجزاء تشکیل دهنده آن نیز باید طوری طراحی و ساخته شده باشند که پختی بهینه را فراهم نمایند.

 

از عوامل موثر بر پخت بهینه غذا در ظروف پخت و پز می توان به ضخامت کافی ظرف در کف و دیواره ها اشاره کرد، چنانچه تناسب صحیح در این خصوص رعایت شده باشد حرارت  به طور یکنواخت در تمامی ظرف منتقل  شده و مواد غذایی بهتر و کامل تر پخته خواهند شد. قطر کم کف ظرف و دیواره های نازک باعث ایجاد ته دیگ یا سوختن سریع غذا می شود. ظروف NEOFLAM با طراحی و تکنولوژی به روز همراه با مواد اولیه استاندارد، با وزنی معادل  1/3  قابلمه های چدنی هم اندازه  به این مطلوب دست یافته است.

ویژگی خاص دیگر ظروف Neoflam   علاوه بر انتقال یکنواخت گرما به کل بدنه ظرف، درپوش شیشه ای با نوار سیلیکونی می باشد. نوار سیلیکون با تکنولوژی پیشرفته تزریق در قالب، دور دیسک شیشه ای درپوش ظرف را احاطه کرده و امکان نفوذ مواد غذایی به زیر نوار سیلیکونی را نمی دهد.به علاوه گیرایش نوار سیلیکونی و بدنه فلزی ظرف باعث می شود تا خروج بخارات درون ظرف داغ  تنها از دریچه خروجی تعبیه شده بر روی درپوش شیشه ای انجام گرفته و فشار درون ظرف افزایش یابد به این ترتیب مواد غذایی بهتر و سریع تر پخته خواهند شد.

دستگیره های ظروف   NEOFLAM از جنس بدنه بوده و با طراحی منحصر بفرد خود گیرایش خوب و آسانی را جهت حمل و شستشوی ظروف فراهم می نمایند. هم راستا بودن دستگیره ها با لبه قابلمه ها نیز برگرداندن برنج در دیس را ممکن می سازند.

جهت حمل و جابجایی آسوده ظروف داغ  دستگیره های سیلیکونی  مخصوص NEOFLAM   طراحی و ساخته شده است تا هنگام گرم بودن قابلمه و تابه بتوان آنها را به راحتی و با اطمینان  جابجایی کرد، دقت نمایید که هنگام پخت دستگیره ها بر روی ظرف نباشد.